5 decembrie 2010

The Runaways

Sunt convinsa ca nu sunt multi cei care vor viziona filmul si poate mult mai putini dintre acestia se vor declara incantati de el. The Runaways ne dezvaluie povestea trupei cu acelasi nume, de la formare pana la transformare si inexistenta.

Dakota Fanning (Cherry Currie) si Kristen Stewart (Joan Jett) joaca destul de bine, ele fiind motivul pentru care n-am abandonat pe parcurs vizionarea. Alt motiv a fost coloana sonora, de care nici acum nu ma pot satura.

Despre formatie si Joan Jett nu stiam prea multe, dar de „Cherry Bomb” si „I Love Rock’n'Roll” auzisem si eu. Cam cu atatea ionformatii pornisem vizionarea filmului.

Ma asteptam la o poveste mai dramatica, insa faptul ca nu au dorit sa exagereze cu aspectele dramatice ale povestii nu m-a deranjat. Au fost prezentate dependenta solistei de droguri si inclinatiile spre lesbianism, insa nu intr-un mod vulgar sau dizgratios. Chiar cred ca au reusit cu succes sa ne prezinte o vedeta rock adolescentina a acelor vremuri.

Fetele au reusit sa demonstreze lumii ca si fetele pot canta rock, iar daca solista nu s-ar fi retras probabil ca ar fi ajuns departe.

E un film bun. Merita vizionat.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu