5 aprilie 2011

How do you know


As fi crezut ca un film care il are in distributie pe Jack Nicholson ar trebui sa fie unul bun. Nu prea a fost. De fapt cred ca a fost cel mai prost film pe care l-am vazut anul asta.

Reese Witherspoon si Owen Wilson au jucat execrabil. Paul Rudd s-a chinuit saracul sa mai salveze din situatie, insa nu prea i-a iesit. Pur si simplu m-am chinuit sa-l vad pana la capat, cu tot cu derularea inainte aferenta.

E atat de neinteresant, incat chiar nu gasesc nici un motiv sa va uitati la el. Ocoliti-l si veti fi fericiti ca nu v-ati irosit aproape doua ore din viata.

Dar hai sa va spun doua cuvinte despre film pentru a nu spune ca aiuresc aici. Lisa este o sportiva de performanta eliminata din echipa. In aceasta perioada ea il intalneste pe Matty sportiv si el si foarte afemeiat(desi nu stiu ce-ar putea vedea femeile la el:))

Cand o prietena ii reproseaza ca isi alege iubitii numai din randurile sportivilor, Lisa incearca sa-i dea o sansa unui tip obisnuit, George. El o intalneste pe Lisa intr-un moment delicat al vietii, fiind anchetat pentru frauda si parasit de iubita.

Singurele scene amuzante sunt cele dintre tata si fiu, momentul cel mai bun fiind cel in care George pur si simplu fuge de tatal sau. In rest Reese Witherspoon ajunsese sa ma enerveze atat de mult cu strambaturile si ideile de blonda retardata, incat plictiseala si enervarea ajungeau sa devina chinuitoare. E genul de film care trebuie evitat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu