9 iunie 2009

The Ghosts of Girlfriend's Past

Se face ca gagicarul suprem este luat de 3 fantome, pe rand, pe sus si facut sa isi deschida inima in fata iubirii adevarate. E o adevarata psihologie care, din pacate nu se aplica si in viata reala. Se presupune ca tipul in esenta lui fusese un timid si jumatate, dar convins de unchi`su si de prima deceptie in dragoste ( tipa de care ii placea s-a sarutat cu altul prima data, nu cu el) se schimba radical, devenind un afemeiat notoriu. Si ca orice barbat care se respecta, el nu crede in casnicie, nici in iubire si nici in monogamie.
Universul a fost tolerant si l-a lasat sa fie asa vreo 30 si ceva de ani; dar totul are o limita. Asa ca ii sunt trimise 3 spirite:
- fantoma trecutului- prima relatie de scurta durata ,
- fantoma prezentului- asistenta sa,
- fantoma viitorului- o tanti in alb de-l duce la propria inmormantare.
Concluzia: saracul se temea sa nu fie respins, asa ca evita sa se indragosteasca. Rezultatul: o serie de inimi frante si domnite dezamagite. Bine ca au venit fantomele si i-au aratat consecintele faptelor sale: un sfarsit nu tocmai fericit.
Ce face el? Ii marturiseste iubitei din tinerete sentimentele sale si traiesc fericiti pana la adanci batraneti...sau pana calca el stramb.
A fost o comedie draguta. genu de vazut duminica seara.
p.s: McConaughey a fost funny, dar tot cu Hudson a facut pereche mai buna







Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu