10 octombrie 2009

Jennifer’s Body


Eram curioasa ce a iesit. La cata reclama si amenintari ca o sa apara Megan Fox la bustul gol, cred si eu ca majoritatea au vazut filmul pentru asta...sau cel putin barbatii.
Am avut putin Supernatural -la faza cu posedarea- desi nu am prea inteles cum Jennifer era in rest normala, numai ca atunci cand ii era foame manca baietei.
Cum s-a ajuns la asta? Simplu: o formatie de neica nimeni fac un ritual luat de pe net, ritual in care trebuia sacrificata o virgina. Jennifer nu era virgina nici in dos, asa ca se trezeste posedata. Acum stau si ma intreb- aia trebuiau sa ne faca sa radem? dubios.
Jennifer asta avea o pretena tocilara, in persoana lui Needy, care se pare ca a lasat-o la greu. Adica nu a insistat sa nu plece cu membrii formatiei. Pe parcurs ea isi da seama ca se intampla ceva cu Jennifer, si intr-un final chiar afla care e faza. Asa ca Jennifer este omorata de propria prietena, asta dupa ce ea i-a omorat iubitelul.
Spuneam mai sus ca Megan Fox aparea goala in film...din pacate in versiunea finala nu prea a aparut. In schimb s-a sarutat destul de pasional cu tocilara. Macar pentru sarutul lesbi merita vazut filmul. Plus ca Megan arata de milioane, probabil e cea mai frumoasa actrita tanara a momentului. Sper sa nu se piarda in dependente sau filme cu adolescenti in calduri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu