5 decembrie 2010

The Switch


Sincera sa fiu am cam obosit sa tot sper ca Jennifer Aniston sa-mi placa intr-o comedie. Am tot urmarit filmele in care apare pe post de actrita principala, insa parca nu mai are farmecul din Friends. E pacat.

Filmul a reusit sa ma dezamageasca, desi distributia a fost bine aleasa. Sa fi fost regizorul de vina? Scenariul? Si nici macar nu mi s-a parut a fi comedie...desi e catalogat comedie romantica.

Subiectul mi s-a parut uzat, dar vad ca se poarta in ultima vreme povestea cu donatorul de sperma (vezi The Back Up Plan, The Kids Are All Right). Si mai stupida mi s-a parut petrecerea data in cinstea acestui eveniment, plus schimbatul donatiei vikingului :))

Chiar trebuie sa credem ca o femeie ca J. Aniston nu ar fi capabila sa-si gaseasca in decurs de 13 ani un barbat cu care sa-si imparta viata? Chiar trebuie sa asteptam jumatate de ora pentru ca Wally sa recunoasca greseala facuta din noaptea petrecerii?

Sunt de apreciat insa jocul actorilor (chiar se chinuie sa salveze productia) si lipsa scenelor dezgustatoare, tipice in comediile ultimilor ani.

Mi s-a parut cam insipid, insa dupa cum am spus si in introducere chiar imi doresc un film bun cu Jennifer, asa ca voi continua sa urmaresc productiile in care va aparea.

Plictisitor si total previzibil. Nu-l recomand.

p.s.: si totusi pustiul e simpatic.

2 comentarii:

  1. Total de acord, desi cateva scene dezgustatoare parca mai sunt ;)
    Sunt curios daca mai exista vreo persoana care sa o placa pe Jennifer Aniston in comedie in afara ei :D

    RăspundețiȘtergere