5 mai 2010

Iron Man 2

Am cam uitat eu cum a fost Iron Man - prima pare, iar de revazut chiar n-am avut chef zilele astea. Eram totusi dornica sa-l vad pe Robert D. Jr., asa ca n-am ezitat sa vad vineri continuarea seriei.
Bineinteles ca a fost o alegere buna, iar domnul Robert a urcat cateva locuri in clasamentul celor mai buni actori (clasamentul meu, evident).
Povestea porneste de la dorinta unui nene senator american de a pune mana pe costumul lui Tony Stark (Iron Man),pentru a-l folosi drept arma in arma. Acesta refuza cererea si aduce argumente destul de bune in acest sens.
Cu planul esuat, senatorul apeleaza la serviciile unui om de stiinta mai tampitel. iar acesta la randu-i apeleaza la serviciile unui detinut/geniu nebun.
Nu stiu cum se face dar oricine poate sa treaca peste orice tip de securitatea, toti sunt fizicieni, informaticieni, chimisti si experti in lupte de tot felul - de la box la arte martiale.
Daca la capitolul poveste m-a cam plictisit, replicile lui Stark si efectele speciale au facut tot filmul. Robert e un actor genial ce reuseste sa ma binedispuna intotdeauna. Excelent.
Mai apar in peisaj si Gwyneth Paltrow, Scarlett Johansson, Mickey Rourke si Samuel L. Jackson, in roluri secundare. Rourke a facut un personaj negativ destul de bun, cel putin mie mi-a placut. Citisem pe undeva ca s-a documentat serios pentru rol, prin Rusia. Nu stiu cum se face dar intotdeauna rau-facatorii sunt fie din Rusia, fie din tarile din jurul ei. Sunt chiar asa scarbosi rusii, incat isi tot trimit raufacatori prin State? Trecem peste.
Scarlett e la fel de sexoasa ca de obicei si nu are chiar atat de multe scene pe cat as fi crezut. Reuseste totusi in final sa anihileze destul de multi dusmani, plus ca stie si latina :)) Ma asteptam sa fie ceva intre ea si Stark, insa el ramane la Gwyneth, care parca nu a fost atat de plata ca data trecuta.

Un mare plus a fost coloana sonora ( AC/DC a sunat fantastic).
Clar un film de vazut.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu