20 septembrie 2009

Bring It On: Fight to the Finish


Nu cred ca sunt singura care se uita la toate filmele legate de dans, stiu cel putin doua alte tipe care sunt in aceeasi situatie. Jucatul de-a majoreta e tot un tip de dans, sportiv ce0i drept, dr tot in categoria dans ramane. Probabil multi dintre voi ati vazut seria "Bring it on" (intr-un film a jucat si majoreta din Heroes, tot pe post de majoreta), asa ca aparitia unei continuari nu cred ca a mirat pe nimeni.
AL 5-lea din serie. filmul de fata nu ne incanta cu nimic nou. O avem pe Christina Milian in rol principal, vesnica fata de cartier care trebuie sa se adapteze noului statut, acela de copil plin de bani. As fi zis ca asta e cel mai usor lucru din lume, dar nu si pentru Christina. Mandra de cum a crescut-o maica`sa, ea nu lasa apucaturile de fatuca da cartier si incepe sa-si dea aere si la noul liceu. A jucat prost saraca Milian. Mai bine se rezuma la ststutul de cantareata.
A fost prea lung pentru ceva ce se putea face in maxim o ora. Toate cliseele posibile, din toate filmele cu si despre dans. De la petrecerea in care fetele se rup in figuri, pana la faza adunarii echipei si invatarii de pasi noi, nemaivazuti pana acum....totul e un mare cliseu. Nu mai spun de felurile in care isi aranja parul saraca fata...pur si simplu hidos. Sper sa nu se inspire pustoaicele din film, crezand ca e cool.
Stiu, nu aveam asteptari marete din partea unui film de categoria B, si probabil din acest motiv n-am ramas dezamagita. Comparativ cu primele filme ale seriei, acesta e prost. Pana la urma am primit exact ce ma asteptam, ceva care sa ma adoarma:)
Este exact genul de film pentru pustoaicele de 12-13-14 ani, alea de erau nebune dupa HSM. Nu stiu, au ceva filmele astea, imi aduc aminte de vremea in care nu aveam cine stie ce asteptari de la un film, vroiam sa vad fete frumoase, rochii la moda, tipi draguti, intrigi, farse tipic adolescentine; pentru ca la final sa ma bucur ca au castigat aia buni. Poate din acelasi motiv n-am renuntat nici la animatii.
Pe final, nu vi-l recomand, asta daca nu sunteti fanatici dupa filmele legate de dans, sau daca sunteti curiosi de noul produs "Bring it on".
Va las si trailer pentru a va face o idee ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu